Dagsformen

Här kan man snacka om en varierande dagsform. Som gravid har jag lärt mig att man inte kan planera någonting. Igår tyckte jag ändå att dagen förflöt någorlunda smärtfritt, visst att jag är trött för att jag inte sover om nätterna. Men man kan ha trötta bra dagar och trötta dåliga dagar. 
Idag har helt klart vart en trött dålig dag. Det visste jag redan inatt att det skulle bli en när jag inte kunde somna. De senaste veckorna har jag upplevt såna sjuka krypningar i benen på kvällarna så jag kan inte sitta stilla genom en hel film utan att behöva stå och titta. Och inatt var en sån natt när det fortsatte även efter att man gått och lagt sig. Så har mest, större delen av natten legat och sparkat med benen och vart uppe och gått rundor i lägenheten.
Så tröttheten ifrågasätter jag inte alls men det onda? Att man vissa dagar har ondare än andra utan att förstå vad jag gör för fel vissa dagar som jag inte gör andra?
Iaf har jag haft ont idag.
 
Vi var en sväng hos barnmorskan för att kolla läget. Som vanligt såg allt bra ut. Bebisen är inte fixerad än men ligger rätt med huvudet neråt och det är det viktigaste.
Efter det var jag helt slut. Sambon åkte iväg en sväng så jag tog tillfället i akt att vila lite eller rättare sagt sov i 2 timmar.
Vaknade upp och var precis lika trött som innan...
 
Aja har haft en lugn kväll iaf med sambon och hans familj och lite grillning så som tur är inget ansträngande.
Men imon blir det värre men kul, heldagsutflykt. Ser supermycket fram emot det även om det kan bli galet jobbigt men den smällen tar jag på torsdag!

misscaroliine

Livet som nybliven mamma, med allt var det innebär

RSS 2.0