mvc-besöket

Det besöket gick inte som jag ville. Barnmorskan var väldigt förstående när humöret inte är på topp, att man känner sig trött och lite hängig när man gått över och bara fortsätter gå över tiden, sååå frustrerande!
 
Lille bebisen är fortfarande inte helt fixerad men det sa hon kunde bero på att det verkar vara en liten bebis eller bara en sån bebis som inte vill fixera sig förrän i sista minuten, vilket är ganska vanligt det med.
Den där igångsättningen som både jag och sambon hoppades på skulle bli av snart görs inte i vårt landsting förrän i v42+0 om man inte har medicinska skäl så man måste få den tidigare, men det har ju inte vi så vi får snällt vänta till den 10de september om inte bebis vill ut själv innan det.
Jag verkar ha överdrivet lågt järnvärde så jag måste börja tugga i mig de satans tabletterna igen, jag mår så dåligt av dem men värdet var såpass lågt att jag SKA ta dem varje dag, inte att jag BÖR ta dem ta dem varje dag, en viss nyansskillnad i ordvalet där.
 
Jaja just nu sitter jag ensam hemma och försöker komma på något att göra. Jag startade för några veckor sedan upp ett nytt projekt, en Bullet journal som jag suttit och pysslat med om kvällarna när han jobbar, Jag har också gjort färdigt Babynestet, sängmobilen, överkastet till spjälsängen, sänghimmeln. Men nu är jag klar med allt detta så vad gör jag nu?! 
 
Här är en bild på babynestet som jag lyckades åstadkomma, egentligen det första riktiga jag syr själv så jag anser mig nöjd med det.
 
 

misscaroliine

Livet som nybliven mamma, med allt var det innebär

RSS 2.0