2 måndagar och motivation

denna gången inte bara för min sambo utan för mig med! Jag är inte van vid detta så jag sitter nu med känslan av att denna veckan har 2 måndagar, VEM VILL HA 2 MÅNDAGAR PÅ EN VECKA?! Aja jag får bita ihop.
 
Träningskläderna ska med också för imorgon börjar aktivitetskortet gälla. Jag nämnde det i förra inlägget att jag skaffat ett aktivitetskort. Det är som en träningsdagbok, man skriver ner allt man gör och hur länge man utövar denna aktivitet eller träning. Jag har aldrig gjort detta förut men det kanske är ett bra sätt för mig att hålla mig motiverad. Detta får jag återkomma med när jag testat ett tag.
 
Ett annat sätt att hålla motivationen uppe är att köpa nya träningskläder *SMILE* Dessa kommer förhoppningvis hem imorgon, jag håller tummarna stenhårt! Jag slängde så gott som alla mina thights när jag städade i helgen...
Jag är inte en sån person som tycker om att stå framför en spegel och träna men när man går förbi en spegel på gymmet när man är klar efter träning och TYDLIGT ser mönstret på trosorna igenom byxorna då inser man två saker, det skadar inte att titta sig i spegeln ibland, det kan bespara en från pinsamma situationer och folket på gymmet tittade nog inte på mig för de tyckte jag såg stark ut...
Därför vill jag väldigt gärna ha mina nya thights imorgon!
 
No filter + mobilbild. Från lördagsmyset igår. Jag försöker hitta alternativ till de extrema mängder godis jag stoppar i mig, detta fungerade ganska bra!
 

misscaroliine

Livet som nybliven mamma, med allt var det innebär

RSS 2.0