Myshelg

Tanken var ju att jag skulle ladda upp en del bilder från denna underbara helg jag och sambon har haft men datorn har ballat ur fullständigt så istället för att fixa bilder sitter jag och söker ny dator.
 
Iaf så firade vi våran 1årsdag i efterskott denna helgen på ett superfint spa/hotell på öland. Eftersom vi hade bokat ett spapaket ingick precis allt. Lunch när vi kom dit, jordgubbar och mousserande vin på rummet, ett algbad och sedan fritt röra oss inne på spaavdelningen där det fanns jacuzzi, en varm pool att simma i och bastu. Några timmar senare var vi varma och kroppen kändes som gele (på ett bra sätt), då hade vi en 3-rätters middag som väntade oss i den finare delen av restaurangen.
Jag grät nästan så gott var det och jag gråter nu när jag tänker tillbaka på det och inte får smaka det igen. Kortfattat så var förrätten lax, varmrätten ett supermört kött och efterrätten en trippel chokladmousse med mörk choklad, nutella med krisp och vit choklad med jordgubbar. Helt amazing!
 
Dagen efter väntade en fantastisk frukostbuffe på oss, mer jacuzzi och bastande innan hemfärden.
Jag längtar redan tillbaka!
 
Men allt kan ju inte bara vara bra hela tiden. Både han och jag drog på oss en dunderförkylning under denna helgen så vi har mest gått och nyst och snorat om varandra.
 
Nu ska jag försöka fixa lite bilder eller en ny dator, får se vad det blir.

misscaroliine

Livet som nybliven mamma, med allt var det innebär

RSS 2.0